top of page

Kad Niš neće, ima ko hoće! Na jesen šesta linija Ryanaira iz Banja Luke

Najveća niskotarifna avio-kompanija u Evropi, Ryanair potvrdila je da od 26. oktobra počinje letove na liniji Banja Luka - Milano (Bergamo). Ovo je šesta linija koju za manje od dve godine uvodi irska niskotarifna avio-kompanija sa aerodroma u Banja Luci


Foto: Ryanair

Jedna od najvećih evropskih niskotarifnih avio kompanija Ryanair, zvanično je potvrdila da će ove jeseni uvesti novi let sa aerodroma Banja Luka za Milano-Bergamo.


Ovo je šesta po redu linija koju uvodi ova kompanija iz Banja Luke za manje od dve godine. Ryanair će tako pored Milana iz Banja Luke leteti i do Berlina, Brisela, Frankfurta, Memingena, kao i do Beča preko svoje ćerke kompanije Lauda.


Ovo je prvi put da banjalučki aerodrom ima više letova nego Niš kompanijom Ryanair koja je prvi put poletela sa aerodroma Konstantin Veliki 2016. godine.

Podsetimo, irska avio-kompanija Ryanair nije dobila dozvolu direktorata civinlnog vazduhoplovstva Republike Srbije za letove iz Niša do Frankfurta, kada je optužila srpske vlasti da blokiraju njen razvoj iz Niša zbog monopola Air Serbije, o čemu smo ranije pisali.
290 views0 comments

Comments


bottom of page