top of page

Iz Niša danas poleću prvi avioni za Hanover, Tivat i Bolonju

Avion kompanije Air Serba odleteo je jutros u 07:55 za Hanover, drugu po redu destinaciju koja će povezati Niš sa ovim nemačkim gradom, u oviru 12 novih linija koje ova kompanija uvodi sa aerdoroma Konstantin Veliki. Danas u 13:45 poleće i avion za Tivat, dok je let za Bolonju planiran za 17:10Hanover

Hanover, poznat jos i kao grad sajmova, brojnih znamenitosti i nezaboravne zabave, glavni je grad Donje Saksonije, univerzitetski grad i ekonomski centar ujedno je najveći grad i centar okruga Regiona Hanover. Ovaj grad ima interesantnu istoriju u kojoj je uvek bio prestonica regije i današnji status važnog centra biznisa, sajamskih manifestacija i visokog obrazovanja čine ga, uz lepu arhitekturu, vrednim posete.


Air Serbia leti direktno iz Niša do Hanovera, počev od danas 16.jula,

2x nedeljno, utorkom i četvrtkom
Tivat

Tivat - se nalazi u centralnom delu Bokokotorskog zaliva, ispod nastvka lovćena i planine Vrmac (710m), koji se proteže severoistočnom stranom grada. Sa južne strane širi se prostrano polje na kojem je smešten aerodorm. Sa zapada je ostvo Luštica, obraslo maslinama, dok ga sa severozapada okružuje zaliv, koji svojom jedinstvenim izgledom osvaja svakog putnika.


Air Serbia leti direktno iz Niša do Tivta, počev od danas 16.jula,

2x nedeljno, utorkom i petkom u julu i 3x nedeljno u avgustu i to

ponedljekom, petkom i nedeljom

Bolonja

Bolonja - grad znanja i lepote, sedište je pokrajine Emilija-Romanja, a njegova bogata istorija, zanimljiva arhitektura, legende koje je prate i najstariji univerzitet na svetu čine ga jedinstvenim i veoma privlačnim posetiocima.


Air Serbia leti direktno iz Niša do Bolonje, počev od danas 16.jula,

2x nedeljno, utorkom i četvrtkomSve o ostalim destinacijama iz Niša pročitajte ovde.

70 views0 comments

Comentarios


bottom of page