top of page

Dodeljene Skytrax nagrade - medju nagradjenima sve četiri avio-kompanije koje lete iz Niša

Ono što je Oscar za filmove, to je Skytrax za avio saobraćaj. Najvažnija priznanja za avio-kompanije dolaze upravo iz ove organizacije koja važi za najveći autoritet kada je u pitanju rangiranje avio-kompanija prema njihovim rezultatima poslovanjaNa ovogiš,njoj dodeli Skytrax-ovih nagrada World Airline Awards, koja se održala tokom Paris Air Show-a dodeljene su nagrade svim avio kompanijama koje trenutno lete iz Niša.


Delegacija Swissa na dodeli nagrada Skytrax

Swiss Airlines dobio je nagradu za "Avio-kompaniju sa naj čištijom kabinom u Evropi", kao i "Najbolji VIP salon u prvoj klasi na svetu". Kompanija se takodje nasla na drugom mestu u katergoriji "Najbolja avio kompanija u Zapadnoj Evropi", dok je u istoj kategoriji Ryanair zauzeo 9 mesto.


Avio kompanija Air Serbia zauzela je četvrto mesto u kategoriji "Najbolja avio kompanija u Istočnoj Evropi", dok je avio kompanija Wizz Air zauzela peto mesto u istoj kategoriji.U kategoriji najboiljih aerodroma na svetu, aerodrom Cirih sa kojim je Niš povezan direktnim letovima kompanije Swiss, proglašen je za 10 najbolji aerdorom na svetu.

Skytrax-ov internacionalni sistem rejtinga je klasifikuje avio-kompanije prema kvalitetu njihovih proizvoda i usluga. Ova rang lista je postala globalni reper za standarde u avio-saobraćaju, a godinama je razvijana uz veliko iskustvo i bogato znanje o svim aspektima letenja.

Na sličan način kao i avio-kompanije, Skytrax rangira i aerodrome širom sveta u skladu sa kvalitetom usluga koji se na njima pruža. Celokupan pozitivan doživljaj letenja počinje već onog trenutka kada putnik kroči na aerodrom, pa Skytrax ne zanemaruje ni ovu komponentu prilikom ocenjivanja avio-saobraćaja.

24 views0 comments

Comments


bottom of page