top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec JUN

Mesec jun je sinonim za odmor, a razlog zbog zbog koga se mnogi odlučuju za odmor u predsezoni najčešće su povoljnije cene u tom periodu, manja gužve, odnosno lepo vreme bez nepodnošljivih vrućina. Ukoliko ste ljubitelj gradskih avantura, prestavljamo vam 10 najeftinijih “City Break” destinacija iz Niša u sopstvenoj režiji za mesec jun.


Rim iz Niš sa presedanjem u junu od 67€

Mapa najeftinijih letovi iz Niša za jun

U našoj rubrici Promo, kao i do sada predstavljamo Vam najbolji i najpovoljniji način da za samo par destetina evra direktno iz Niša ili sa presedanjem, posetite destinacije koje ste oduvek sanjali. Iz Niša trenutno možete leteti na desetak destinacija sa tri avio kompanije (Ryanair, Wizz Air, Swiss), medjutim ne treba zanemariti činjenicu da su ovo jedne od najevećih avio kompanija u Evropi, a samim tim i broj destinacija na kojima možete leteti sa presedanjem je jako veliki. Za budžet do 100 evra iz Niša sa presedanjem možete pronaći letove do Londona, Pariza ili Rima.


Top 10 najeftinijih destinacija za mesec jun iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€

Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju,* Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika . Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana Niskotarifne avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta. Dakle svaki let se karakteriše kao zaseban let. Takodje, avio kompanije ne snose odgovornost ako izgubite konektcioni let.

255 views0 comments

Commentaires


bottom of page