top of page

Air Serbia odlaže početak redovnog avio-saobraćaja

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia će po preporuci Evropske komisije odlažiti početak redovnoh avio-saobraćaja na dve nedelje, pa će tako avioni umesto 1. juna poleteti tek na 15. junaSrpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia saooštila je da odlože početak obavljanja redovnog avio-saobraćaja na dve nedelje. Letovi će tako umesto planiranog 1. juna početi tek 15. juna, a odluka je doneta po preporuci Evropske komisije.


Podsetimo, delimična obnova redovnog avio saobraćaja najavljena je za 18. maj i biće realizovana ali u znatno manjem obimu nego što je to planirano.


Pratimo sve odluke nadležnih organa i u hodu usklađujemo naše poslovanje i planove sa realnošću-rekao je Dankan Nejsmit, direktor Air Serbije

„Naša flota i naši zaposleni u potpunosti su spremni da odmah počnu sa obavljanjem redovnog putničkog saobraćaja. Međutim, sam početak saobraćaja i njegov obim ne zavise samo od nas, već i od odluka i smernica domaćih, stranih i međunarodnih tela i organa nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od izmena ograničenja u putovanjima u zemljama do kojih letimo. Zbog toga mi pratimo sve odluke nadležnih organa i u hodu usklađujemo naše poslovanje i planove sa realnošću“, rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbije.   

610 views0 comments

Comments


bottom of page