top of page

Air Serbia: Od 1.jula ponovo letovi na liniji Niš-Salcburg

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia pokrenuće ponovo liniju Niš-Salcburg, a prema podacima sa zvaničnog sajta ove kompanije prvi let će biti realizovan u sredu 1.jula, drugi let u petak 3.jula - dok će se letovi u narednom periodu realizovati svakog četvrtka i subote


Foto: Air Serbia

Aerodrom u Salcburgu, koji je krajem maja ponovo pokrenuo redovni avio-saobraćaj konačno će imati i redovne avio-linije sa Srbijom - odnosno letove do aerodroma Niš i Beograd. Aerodrom je bio privremeno bio zatvoren nekoliko nedelja usled pandemije koronavirusom i sada polako ponovo pokreće sve svoje kapacitete.


Air Serbia od jula obnavlja liniju iz Salcburga za Niš, najavljeno je sa salcburškog aerodroma

Podsetimo, u medjuvremeno niskotarifna avio-kompanije Wizz Air kompletno je obnovila avio-saobraćaj sa aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu na svih pet destinacija, do je najavljeno i povećanje broja avio-operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine.


Foto: Aerodrom „V. A. Mocart” Salcburg

Preduzeće Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i povećanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma Morava u Kraljevu.


109 views0 comments

Comments


bottom of page