top of page

Air Serbia najavila linije Niš-Tivat i Kraljevo-Beč - iz Srbije jošuvek nemoguće ući u Crnu Goru

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia objavila je letove na relaciji Niš-Tivat i Kraljevo-Beč od 30. juna objavljeno je na njihovoj internet stranici, prenosi TanjugFoto: D.Milinković


U saopštenju se navodi da su cene promotivnih karata u ponudi od 2.483 dinara za letove od Niša do Tivta u jednom smeru, dok se povratna cena karta kreće od 5.676 dinara.


Karta od Kraljeva do Beča košta od 3.074 dinara, a cena povratne karte je od 7.686 dinara.

Prema ovoj ponudi, periodi putovanja su do Tivta do kraja oktobra, a do Beča do kraja godine.


Prema podacima Institut za javno zdravlje, državljani Srbije i dalje nisu na listi zemalja koje mogu ući u Crnu Goru.


Tivat

Sprski državljani i dalje ne mogu u Crnu Goru


Na odluku da se Srbija ostane na listi zemlja ciji gradjani ne mogu ući u Crnu Goru uticala je, pre svega, nejasna situacija sa epidemiološkim podacima, odluka zdravstvenih institucija Srbije da se više hiljada inficiranih uklone sa spiska zaraženih jednim aktom, povećanje broja obolelih poslednjih dana, a samim tim i izvesno pogoršanje epidemiološke situacije“, navodi se u saopštenju.


Ukoliko ovakve mere ne budu olakšane do početka letova, linija Niš-Tivta može biti odložena sve dok crnogorkse vlasti ne stave Srbiju na listu bezbednih zemalja - o čemu smo ranije pisali.


______________________


Podsetimo, nacionalna avio kompanije Air Serbia će obnoviti letove iz Niša od 16. juna i to za Frankfurt (Han) i Nirnberg, odnosno od 30.juna za Hanover, Salcburg i Tivat, dok će ostalih 6 destinacija biti uvedene tokom narednog perioda, ne precizirajući tačne datume.

138 views0 comments

Comments


bottom of page