top of page

Air Serbia danas poleće za Frankfurt-Hahn i Getoborg

Aviokompanija Air Serbia od danas počinje da leti za Frankfurt (Hahn) i Geteborg u okviru 12 novih linija od javnog značaja sa aerdoroma Konstantin Veliki. Let za Frankfurt poleteo je u 08:10, dok let za drugi najveći aerodrom u Švedskoj, Geteborg poleće u 14:00.


Foto: Aerodrom Niš

Nakon letova za Nirnberg, Hanover, Tivat i Bolonju, nacionalna aviokompnaije Air Serbia od danas uvodi letove do Frankfurta (Hahn) i Geteborga. Air Serbia će ove letove obavljati tokom cele godine dva puta nedeljno u okviru 12 linija od javnog značaja koje su subvencionisane od strane Vlade Srbije. U nastavku teksta pročitajte više o novim destinacijama iz Niša.
Frankfurt

Frankfurt na Majni najveći je grad u nemačkoj saveznoj pokrajini Hessen i peti po veličini grad u Nemačkoj. Ovaj grad važan je finansijski, saobraćajni i poslovni centar u kojem se između ostalog nalazi sedište Evropske centralne banke i najveći aerodrom u Nemačkoj. Grad Frankfurt ima oko 750.000 stanovnika i jedan je od najbogatijih gradova Evrope. On je mesto gde se spajaju poslovni, kulturni i saobraćajni putevi Evrope i sveta.


Air Serbia leti direktno iz Niša do aerodroma Frankfurt-Hahn, počev od danas 17.jula,

2x nedeljno, sredom i petkom

Geteborg

Geteborg je drugi je po veličini i značaju grad Švedske i središte njenog jugozapadnog dela. Grad ima veliki značaj i izvan granica zemlje, pa se smatra petim po značaju gradom u Nordijskim zemljama. Geteborg je istovremeno i jedna od opština u okviru okruga Vestra Jetaland. Danas grad ima oko 550 hiljada stanovnika, a šire gradsko okruženje ima blizu milion, to je kosmopolitski grad i kulturno, privredno i upravno središte severne Evrope.


Air Serbia leti direktno iz Niša do Geteborga, počev od danas 17.jula,

2x nedeljno, ponedeljkom i sredom


Sve o ostalim destinacijama iz Niša pročitajte ovde.

75 views0 comments

Comments


bottom of page