top of page

Aerodrom "Konstantin Veliki" na 42. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Aerodrom “Konstantin Veliki“ biće predstavljen od 20. do 23. februara u Beogardu na 42. Medjunarodnom sajamu turizma na kome će ove godine učestvovati više od 900 izlagača iz 40 zemalja sveta


Foto: Beogradski sajam

Aerodrom “Konstantin Veliki“ biće predstavljen u okviru štanda TON-a (Turistička organizacija Niš), a putnici će biti upoznati sa destinacijama i avio-kompanijama koje lete iz Niša, ali i aerodromskim uslugama, cenovnikom, mogućnošću odvijanja čarter saobraćaja i poseta Srbiji preko niškog aerodroma.

Turistička organizacija Niš će na ovom sajmu predstaviti Niš sa svojom bogatom istorijom, kulturno istorijskim spomenicima, gastronomijom, avanturama u prirodi i bogatim kulturnim sadržaj, pre svega festivalima.


Foto:Turistička organizacija Niš


Pored Niša, na sajmu turizma biće dstavljeni su i ostali veći gradovi jugoistočne Srbije pre svega Leskovac koji će po prvi put nastupiti samostalno, a koji će pored organizovane promocija grada predstaviti i svoju najveću i najposećeninu manifestaciju ”Roštiljijada”, zatim gradovi Vranje, Zaječar i drugi.I Air Serbia na sajmu turizma

Foto: Air Serbia

Air Serbia takodje će predstaviti svoje usluge, a pre svega svoje nove destinacije. Air Serbia će svim posetiovima ponuditi i promotivne karata po specijalnim cenama, a putnici će izedju ostalog moći da isprobaju novi check-in pult za neodlučne i kreirati let po svojim potrebama.


„Radujemo se novoj prilici da na najvećoj turističkoj manifestaciji u regionu ljubiteljima putovanja predstavimo našu bogatu ponudu po izuzetno povoljnim uslovima. Sajam turizma predstavlja sjajnu priliku da se na vreme isplaniraju putovanja, uz atraktivne cene i nenaplaćivanje troškova izdavanja karata,izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.


64 views1 comment

1 commentaire


bdvt medijana
bdvt medijana
21 févr. 2020

Zemlja panter, ovogodišnjeg sajma turizma je Egipat. Ambasador Egipta je u novembru mesecu u Nišu, izjavio da če zanoviti zahtev prema DCV za letove Niš - Hurgada. Lično sam se nadao da će Egipat bas na sajmu kao glavni ino partner sajma ove godine, kao glavnu vest za tržište Srbije imati upravo linije iz Niša do Crvenog mora, ali očigledno ništa od toga ni ove sezone. Novinari su ti koji se trebaju pozabaviti ovim pitanjem!!! Podsecanja radi, DCV je prošle godine na proleće odbio da izda dozvole kompaniji iz Egipta za liniju Niš - Hzrgada!!!

J'aime
bottom of page