top of page

Aerodrom "Konstantin Veliki" na 42. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Aerodrom “Konstantin Veliki“ biće predstavljen od 20. do 23. februara u Beogardu na 42. Medjunarodnom sajamu turizma na kome će ove godine učestvovati više od 900 izlagača iz 40 zemalja sveta


Foto: Beogradski sajam

Aerodrom “Konstantin Veliki“ biće predstavljen u okviru štanda TON-a (Turistička organizacija Niš), a putnici će biti upoznati sa destinacijama i avio-kompanijama koje lete iz Niša, ali i aerodromskim uslugama, cenovnikom, mogućnošću odvijanja čarter saobraćaja i poseta Srbiji preko niškog aerodroma.

Turistička organizacija Niš će na ovom sajmu predstaviti Niš sa svojom bogatom istorijom, kulturno istorijskim spomenicima, gastronomijom, avanturama u prirodi i bogatim kulturnim sadržaj, pre svega festivalima.


Foto:Turistička organizacija Niš


Pored Niša, na sajmu turizma biće dstavljeni su i ostali veći gradovi jugoistočne Srbije pre svega Leskovac koji će po prvi put nastupiti samostalno, a koji će pored organizovane promocija grada predstaviti i svoju najveću i najposećeninu manifestaciju ”Roštiljijada”, zatim gradovi Vranje, Zaječar i drugi.I Air Serbia na sajmu turizma

Foto: Air Serbia

Air Serbia takodje će predstaviti svoje usluge, a pre svega svoje nove destinacije. Air Serbia će svim posetiovima ponuditi i promotivne karata po specijalnim cenama, a putnici će izedju ostalog moći da isprobaju novi check-in pult za neodlučne i kreirati let po svojim potrebama.


„Radujemo se novoj prilici da na najvećoj turističkoj manifestaciji u regionu ljubiteljima putovanja predstavimo našu bogatu ponudu po izuzetno povoljnim uslovima. Sajam turizma predstavlja sjajnu priliku da se na vreme isplaniraju putovanja, uz atraktivne cene i nenaplaćivanje troškova izdavanja karata,izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.


60 views1 comment
bottom of page