Fly Naissus

Apr 101 min

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec maj

U maju, evropski gradovi pružaju živopisno iskustvo bez prevelikih gužvi, što omogućava istinski užitak u lokalnoj kulturi i gastronomiji, uz prijatno vreme idealno za istraživanje

Memingen, Foto: Fly Naissus

Maj, peti mesec u godini, obično je vreme kada priroda cveta u punom sjaju, a temperatura se lagano penje ka letnjim visinama. Ovo je period koji mnogi biraju za putovanja iz različitih razloga.

U maju možete posetiti od planinskih vrhova Švajcarske do egzotičnih plaža Malte jer ovo je vreme kada su mnoge destinacije još uvek van sezone, što znači manje gužve i povoljnije cene.

Mnoge turističke usluge, uključujući avio karte i smeštaj, često nude primamljive popuste tokom maja kako bi privukle putnike. Ukoliko razmišljate o poseti nekih destinacija koje su lako dostupne iz Niša, evo nekoliko izvrsnih ideja koje mogu učiniti vaše putovanje izuzetnim.

Top 10 najeftinijih destinacija za mesec maj iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€ 

Pročitajte više o destinacijama ovde

Top 10 najeftinijih destinacija za mesec april iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€

 

London, Foto: Fly Naissus

Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

    1630
    0